snoopy interlopu Friday
2019-04-19
12:56 PM

Welcome Guest
RSS
Cum maresti viteza la internet... - Forum Main PageRegisterLog in
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » <==[ Cum sa . . .? ]==> » Cum maresti viteza la internet... » Cum maresti viteza la internet...
Cum maresti viteza la internet...
snoopyDate: Thursday, 2008-02-07, 2:17 AM | Message # 1
MasterAdmin
Group: Administrators
Messages: 8
Reputation: 3
Status: Offline
Un inconvenient al Windows-ului XP Professional este cel legat de rezervarea implicită a 20% din latimea de banda a conexiunii (LAN sau Internet) pentru propriile “nevoi” (update-uri de exemplu). Daca insa rulati un sistem care sa nu aiba nevoie de atata latime de banda pentru propriile nevoi, este bine sa schimbati setarea acesta.
Mai intai verificati daca QoS Packet Scheduler este folosit de conexiunea dvs. Pentru aceasta, in casuta Properties a conexiunii folosite, verificati daca optiunea QoS Packet Scheduler este selectata. Daca este, atunci este posibil ca sistemul sa-si fi rezervat banda.
Rulati gpedit.msc in Start-Run. In Computer Configuration – Administrative Templates – Network – Qos Packet Scheduler, veti gasi optiunea Limit reservable bandwith.
Implicit, aceasta opţiune se afla in starea Not Configured (in realitate e configurata la 20%). Pentru a o reconfigura dupa cum doriti, faceti click dreapta pe Limit reservable bandwith si alegeti Enable. Pune-ti procentajul care va avantajeaza! In mod normal, 5% ar trebui sa fie arhisuficient, dar puteti incerca si 0%. Cresterea performantei se observa in cazul conexiunilor LAN.
 
Forum » <==[ Cum sa . . .? ]==> » Cum maresti viteza la internet... » Cum maresti viteza la internet...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2019
Revista presei - Roportal Romanian Top 123 Director web Music, Parfumuri, Telefoane, VIdeoclimuri, Music downloads Top66 Statistici  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau muzica LinkPro - Director Web eTrafic ... nu gluma !!! Music, Parfumuri, Telefoane, VIdeoclimuri, Music downloads Top66 Statistici
eXTReMe Tracker